top of page
22.jpg
O MENI

Zaya

Kreativni studio Zaya je nastal z namenom, da se tudi manjšim podjetjem in samozaposelnim omogoči dostop do celostnih rešitev s področja brandinga. V Sloveniji namreč še vedno znova in znova prihaja do zmotnega prepričanja, da se branding prične in konča z logotipom. To pa je zamujena priložnost za vsako blagovno znamko, ki želi izstopati iz množice.

KREATIVNI STUDIO ZAYA
Tupaliče 113, 4205 Preddvor

DŠ: 88665429
MŠ:  8509271000

Skupaj ustvarjamo nepozabne blagovne znamke z jasno zgodbo in brezčasno vizualno podobo.

I'm Nina Gašperlin and I'm the person behind the studio. I specialize in creating unique graphics to help your brand thrive. With a commitment to my clients and an extensive skill set, which I am always developing, I always strive to exceed expectations.
NINA LUŽOVEC
Strokovnjakinja za dizajn & branding

Izobrazba: Univerza v Ljubljani, Naravoslovnotehniška fakulteta / Grafične in interaktivne komunikacije

Nina

Sem Nina Lužovec, strokovnjakinja za branding in ustanoviteljica studija. Po končanem študiju sem se zaposlila v marketing oddelku večjega podjetja, kjer sem v nekaj letih zbrala ogromno dragocenih izkušenj s področja vodenja projektov, oblikovanja in marketinga. Leta 2019 sem se podala na samostojno podjetniško pot z misijo, da pomagam podjentikom prepoznati potecial njihovih blagovnih znamk in razumeti osnovne napotke za uspešen branding.

9_edited.jpg
Izpolnite spletni obrazec in se prijavite na neobvezujoč uvodni posvet.
bottom of page